ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «ξεβράκωμα» του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Το «ξεβράκωμα» του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Το ΝΑΤΟ και ο Γενικός Γραμματέας του Γενς Στόλτενμπεργκ χθες έγιναν για ακόμη μια φορά παγκόσμιος περίγελος, συμπαρασύροντας μαζί και την Ελλάδα, αφού υπέστησαν ένα ακόμα κάζο από την Άγκυρα η οποία φαίνεται ότι τους «γλεντάει».

Στις 11 ο ΓΓ του ΝΑΤΟ βγήκε καμαρωτος σε συνέντευξη Τύπου και μας ενημέρωσε για την μεγάλη του επιτυχία, πως Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να απέχουν από τις εκατέρωθεν στρατιωτικές ασκήσεις τις ημέρες των εθνικών τους εορτών στις 28 & 29 Οκτωβρίου.

Η ελληνική κυβέρνηση τήρησε σιγή ιχθύος και όπως φάνηκε σοφά, καθώς μόλις λίγες ώρες αργότερα η Άγκυρα ανακοίνωσε καινούργιες στρατιωτικές ασκήσεις στις… 27, 28 & 29 Οκτωβρίου, απέναντι από το Καστελόριζο.

Είναι πλέον φανερό πως οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από ένα ανδρείκελο όπως ο Γενς Στολτενμπεργκ, τον οποίον έχουν αφήσει έκθετο, χωρίς καμία πραγματική δικαιοδοσία, να περιφέρεται εξευτελιζόμενος από την Τουρκία, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα την οργή των Ελλήνων.

Κανονικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει ούτε να του ξανασηκώσει το τηλέφωνο και να βάλει κάποιον κατώτατο υπάλληλο του ΥΠΕΘΑ να μιλάει μαζί του , καθώς ο κ.Στόλτενμπεργκ εκτός από το ΝΑΤΟ και τον εαυτό του εκθέτει και την Ελλάδα, αφού έχει αποδειχθεί πολλάκις μη αξιόπιστος διαμεσολαβητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.