ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντροπή! – Η κυβέρνηση που δεν τίμησε τη 28η Οκτωβρίου είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε τελετές για το Πολυτεχνείο!

Ντροπή! – Η κυβέρνηση που δεν τίμησε τη 28η Οκτωβρίου είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε τελετές για το Πολυτεχνείο!

Η χώρα που δεν γιόρτασε το “Όχι” στους Ιταλούς ετοιμάζεται να εορτάσει το… Πολυτεχνείο!

Να συμφωνήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση σε μία μικρή τελετή κατάθεσης στεφάνου για το Πολυτεχνείο, πρότεινε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της κυβέρνησης που δεν έστειλε εκπροσώπους στις δοξολογίες για την 28η Οκτωβρίου, επικαλούμενος την πανδημία, και μάλιστα με λόγια περίτεχνα καλούσε τους Έλληνες να γιορτάσουν την εθνική επέτειο από το σπίτι τους, είναι έτοιμος να “συνεορτάσει” με τα κόμματα της Αριστεράς την επέτειο του Πολυτεχνείου συμμετέχοντας σε κατάθεση στεφάνου.

Θα ήταν αστείο, εάν δεν απεδείκνυε το πώς η αριστερά συνεχίζει να κάνει “κουμάντο” στην χώρα αυτή, όποια και εάν είναι η κυβέρνηση.
Αναρωτιέται κανείς πώς στο εσωτερικό της ΝΔ, αυτοί οι οποίοι επί ημέρες τώρα καλούσαν να μην γίνουν εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο θα υποδεχθούν την πρόταση Μητσοτάκη. Είτε αυτοί είναι οργανώσεις του κόμματος, είτε βουλευτές που προσπαθούσαν να επιτύχουν μία κάποια νίκη για να πουλήσουν στους ψηφοφόρους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ ωραία και βολική “καραντίνα” αυτή που βιώνουμε. Κλείνουν οι Εκκλησίες αλλά το ΠΑΜΕ κάνει πορείες. Δεν πάει η κυβέρνηση σε δοξολογίες για την 28η Οκτωβρίου αλλά θα πάει να καταθέσει στεφάνι για το Πολυτεχνείο. Δεν έγιναν παρελάσεις αλλά – στοιχηματίζουμε – ότι τελικά θα γίνει πορεία για το Πολυτεχνείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.