ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ι.Μάνδρου: Μετά τους γονείς κατηγόρησε την «αρχαία ελληνική γραμματεία» για την υπόθεση παιδεραστίας του Δ.Λιγνάδη

Ι.Μάνδρου: Μετά τους γονείς κατηγόρησε την «αρχαία ελληνική γραμματεία» για την υπόθεση παιδεραστίας του Δ.Λιγνάδη

Συνεχίζεται η προσπάθεια από δημοσιογράφους για «ξέπλυμα» του κατηγορούμενου για παιδεραστία, Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Ιωάννα Μάνδρου μία ημέρα μετά τα όσα είπε για τους γονείς των θυμάτων του Δ.Λιγνάδη ξανά χτύπησε. Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατηγόρησε την «αρχαία ελληνική γραμματεία», υποστηρίζοντας πως ο λόγος που ο Λιγνάδης έκανε αυτές τις πράξεις ήταν ότι είχε μπερδέψει το αρχαίο θέατρο με την πραγματικότητα.

«Αυτός ο άνθρωπος βίωνε ως πραγματικότητα αυτά που η αρχαία ελληνική γραμματεία μας έχει δώσει. Τα βίωνε ως πραγματικότητα. Τα είχε μπερδέψει στο μυαλό του και είχε βάλει σε δοκιμασία τόσα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Μην ξεχνάμε βέβαια πως τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη προσπαθούσαν να υποβιβάσουν την υπόθεση, είτε κάνοντας σχόλια όπως «δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία», είτε αποκρύπτοντας επιδεικτικά το όνομα του.

Αλλά ακόμα και σήμερα προσπαθούν μανιωδώς να βγάλουν από το κάδρο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.