Στέφανος Μάνος: Κάνει λόγο για σκάνδαλο υπέρ των καναλαρχών μέσω DIGEA

Στέφανος Μάνος: Κάνει λόγο για σκάνδαλο υπέρ των καναλαρχών μέσω DIGEA

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος τονίζει ότι μεταφέρει πληροφορία που έχει περιέλθει σε γνώση του και αναφέρει ότι στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα αποτελούσε σκάνδαλο υπέρ των καναλαρχών μέσω DIGEA.

Όπως αναφέρει το πρόσχημα είναι η πανδημία του κορωνοϊού και επισημαίνει «Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας».

Ο πρώην υπουργός συνεχίζει στην ανάρτησή του ότι τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες αλλά αυξήθηκαν λίγο, υπονοώντας ότι δεν υπάρχει βάση για να δικαιολογηθεί μείωση των τελών χρήσης λόγω covid-19 και μείωσης εσόδων.

Και καταλήγει: «Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.