ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μητσοτάκης: Γιατί το διάγγελμα του γυρίστηκε σε green box – Oι «περίεργες» συμπτώσεις (φώτο)

Κ.Μητσοτάκης: Γιατί το διάγγελμα του γυρίστηκε σε green box – Oι «περίεργες» συμπτώσεις (φώτο)

Σάλος προκλήθηκε στα social media λίγη ώρα μετά το πρόσφατο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς πολλοί χρήστες υποστήριξαν ότι αυτό είχε γυριστεί σε green room.

Και όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το προηγούμενο τηλεοπτικό του μήνυμα, οι οποίες δικαιολογούν αυτή την άποψη τους. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε, οι ομοιότητες στα διαγγέλματα του πρωθυπουργού την 21η Απριλίου όσο και την 25η Μαρτίου είναι κάτι παραπάνω από… οφθαλμοφανείς καθώς οι διαφορές περιορίζονται μόνο στα ρούχα που φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντίθετα, το φόντο είναι ακριβώς ίδιο.

Έμπειροι τεχνικοί της τηλεόρασης εκτιμούν ότι το φόντο στο διάγγελμα Μητσοτάκη δεν ήταν φυσικό αλλά green box. Κοντολογίς, υποστηρίζουν πως είναι γυρισμένο και μονταρισμένο χωρίς να απαιτείται η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα υπέθετε λογικά κανείς πως κάπου κάνει τα διαγγέλματα και απλά βάζουν ψεύτικο φόντο από το Μαξίμου.

Βέβαια, και το μη έμπειρο μάτι αντιλαμβάνεται πως στη φωτογραφία δεν έχει κινηθεί ούτε… φύλλο ενώ η αντανάκλαση στο τζάμι του παραθύρου είναι απολύτως ίδια…

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=VvhI1Rvxh5E&feature=emb_title&ab_channel=%25CE%259F%25CE%25A0%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25B8%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25B3%25CF%258C%25CF%2582

Το διάγγελμα της 21ης Απριλίου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.