ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έφτασε στην Ελλάδα η ινδική μετάλλαξη που θα βοηθήσει την κυβέρνηση να βγάλει το Πάσχα!

Έφτασε στην Ελλάδα η ινδική μετάλλαξη που θα βοηθήσει την κυβέρνηση να βγάλει το Πάσχα!

Με τη λαϊκή δυσαρέσκεια λόγω των αποτυχημένων και παρανοϊκών απαγορεύσεων να έχει χτυπήσει πλέον βαθύ κόκκινο, η κυβέρνηση ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις για να δικαιολογήσει στους πολίτες τη συνέχιση του αποτυχημένου lockdown μέχρι να έρθουν οι τουρίστες στις 15 Μαϊου.

Η λύση βρέθηκε και ήρθε από την μακρινή Ινδία, η οποία αυτό τον καιρό αντιμετωπίζει έξαρση κρουσμάτων και ταυτόχρονα έχει και δική της μετάλλαξη κορωνοϊού.

Μετά τη βρετανική, τη νοτιοαφρικανική και την ιαπωνική, άλλη μία μετάλλαξη έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, να δημιουργήσει κλίμα για συνέχιση των απαγορεύσεων.

Μάλιστα χθες είχαμε και και το «πρώτο κρούσμα» στην Πάτρα, που μόνο πρώτο δεν ήταν, καθώς ο άνθρωπος που μολύνθηκε ούτε έχει πάει ποτέ στην Ινδία ούτε ήρθε σε επαφή με κάποιον που πήγε, κάτι που σημαίνει πως η μετάλλαξη αυτή κυκλοφορεί στην Ελλάδα εδώ και καιρό.

Όμως η εντολή που δόθηκε από την κυβέρνηση σε ΜΜΕ και λοιμωξιολόγους ήταν σαφής: Καθημερινή καταμέτρηση νεκρών και κρουσμάτων Ινδίας και ρεπορτάζ «τρόμου» για ινδική μετάλλαξη.

Έτσι και γίνεται τις τελευταίες μέρες με καθημερινές και δραματικές ενημερώσεις για την πορεία της επιδημίας στην Ινδία, μπας και «ψαρώσει» κανένας και ευχαριστήσει την «σωτήρια» κυβέρνηση Μητσοτάκη που τον έχει κλεισμένο για 6ο συνεχόμενο μήνα μέσα.

Και τι δεν έχουμε δει: Φωτογραφίες με πτώματα, φωτογραφίες με φέρετρα, ρεπορτάζ για τα αποθέματα οξυγόνου της Ινδίας, ρεπορτάζ για τα αποτεφρωτήρια της Ινδίας, «συγκλονιστικές μαρτυρίες» κλπ, συνθέτουν το κονσέρτο τρομοκρατίας που τα φιλοκυβερνητικά παίζουν με άριστο συγχρονισμό.

Το μήνυμα στους πολίτες σαφές: «Μείνετε μέσα γιατί θα πεθάνετε από την ινδική μετάλλαξη όπως οι Ινδοί»

Βέβαια στα ΜΜΕ ξεχνούν να αναφέρουν πως το ρεκόρ 345.000 κρουσμάτων της Ινδίας αντιπροσωπεύει το 0,02% του πληθυσμού της, ενώ το αντίστοιχο ελληνικό ρεκόρ των 4.300 κρουσμάτων το 0,04% του πληθυσμού της Ελλάδας.

Άρα ακόμα και η τροπική Ινδία στην οποία, ειδικά στην επαρχία, η υγιεινή είναι ανύπαρκτη και εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε παραγκουπόλεις τα πήγε καλύτερα στην διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Επίσης κάτι μας λέει πως η Ινδία και η ινδική μετάλλαξη θα «εξαφανιστούν» από τα ΜΜΕ μετά το Πάσχα με το άνοιγμα εστίασης και του τουρισμού, υπό αυτή την έννοια θα μπορούσε να ονομαστεί και «πασχαλινή μετάλλαξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.