ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η απάντηση «ανέκδοτο» της κυβέρνησης για τις αποκαλύψεις του Ευρωβαρόμετρου: «Δείτε τα αποτελέσματα και του 2018»!

Η απάντηση «ανέκδοτο» της κυβέρνησης για τις αποκαλύψεις του Ευρωβαρόμετρου: «Δείτε τα αποτελέσματα και του 2018»!

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη, αναφορικά με την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση για τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου, τα οποία βασίστηκαν στις απαντήσεις των Ελλήνων πολιτών σε καίρια ζητήματα όπως η οικονομία, το επίπεδο ζωής, αλλά και η παροχή δημόσιων υπηρεσιών, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θοδωρής Λιβάνιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Η απάντηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ανέκδοτο” αφού η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει όπως τα μικρά παιδιά: “Ναι αλλά και το 2018 δείτε τις απαντήσεις”.

Το ζήτημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ένα χρόνο μετά έχασε και τις εκλογές!

Ο κ. Λιβάνιος στην σχετική ανάρτησή του παραθέτει τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου Νοεμβρίου 2018, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας με σκωπτικό τρόπο, «ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Εργαζόμαστε για να επανέλθουμε στην κανονικότητα μετά την πανδημία. Χαιρόμαστε που ενδιαφέρεστε για το ευρωβαρόμετρο. Είμαι σίγουρος ότι θα μελετήσετε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα στις ίδιες ερωτήσεις της έρευνας του Νοεμβρίου 2018.Τα επισυνάπτω».

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα τα αποτελέσματα της έρευνας του Απριλίου 2021 είχε σχολιάσει ο Κώστας Ζαχαριάδης, με δικό του tweet, απευθυνόμενος στα στελέχη της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.