ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μυστήριο με το ελικόπτερο του Κ.Μητσοτάκη στην Τήνο: Κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκε!

Μυστήριο με το ελικόπτερο του Κ.Μητσοτάκη στην Τήνο: Κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκε!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το που άρθηκαν τα μέτρα επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την Τήνο για να απολαύσει άλλη μία εξόρμηση για διακοπές, από αυτές που μας έχει συνηθίσει κάθε λίγες εβδομάδες.

Μάλιστα είχε «διαρρεύσει» πως θα πάει και θα γυρίσει με πλοίο της γραμμής για να δείξει πως είναι «κοντά στον από λαό», καθώς η αποσύνδεση του από την κοινωνία είναι φανερή.

Ωστόσο η επιστροφή με πλοίο την Κυριακή αναβλήθηκε και αντικαταστάθηκε από ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου airbus το οποίο και απογειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας με κατεύθυνση την Αθήνα.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιας εταιρείας ελικόπτερο πέταξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεδομένου ότι, σε μια άλλη τέτοια περίπτωση περίπου τρία χρόνια πριν από τα Χανιά στο Πόρτο Χέλι πέταξε με ελικόπτερο γνωστού εκδότη.

Το Μαξίμου έδψσε την παρακάτω απάντηση στην εφημερίδα Documento: «Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Τήνο για ιδιωτική επίσκεψη με το πλοίο της γραμμής. Λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του, μίσθωσε ελικόπτερο για την επιστροφή του στην Αθήνα». Όμως σύμφωνα με το Docymento καμία εταιρεία μισθώσεων ελικοπτέρων δεν επιβεβαιώνει το ταξίδι του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.