ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ε.Μανωλίδου: Όταν «απαιτούσε» να μην γίνει επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη που τώρα ο σύζυγος της… θεωρεί «ντεκόρ»

Ε.Μανωλίδου: Όταν «απαιτούσε» να μην γίνει επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη που τώρα ο σύζυγος της… θεωρεί «ντεκόρ»

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες από την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει φωτογράφιση του οίκου Dior στην Ακρόπολη.

Με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να υπερασπίζεται την μετατροπή του ιερού βράχου των προγόνων μας πάνω στον οποίο έχυσαν το αίμα τους, σε «ντεκόρ» για φωτογράφιση μοντέλων του οίκου Dior, διότι θα «διαφημίσει την Ελλάδα»!

«Ένα θέμα για το οποίο να μην βγάλουν αυτή την μιζέρια και την γκρίνια που τους διακατέχει δεν υπάρχει. Τώρα τους πείραξε μία φωτογράφιση που θα διαφημίσει παντού την Ελλάδα», έγραψε στο twitter ο Α.Γεωργιάδης.

Όμως μάλλον ο υπουργός θα πρέπει να θυμηθεί τι έλεγε η σύζυγος του Ευγενία Μανωλίδου πριν από λίγα χρόνια όταν επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν να γίνει (δεν έγινε τελικά) πασαρέλα του GUCCI.

Δείτε τι έλεγε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.