Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Α.Αλαβάνος κατά Α.Τσίπρα: «Να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη»

«Έχει αμαρτία για τη σημερινή κατάσταση»

Α.Αλαβάνος κατά Α.Τσίπρα: «Να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη»

O Αλέκος Αλαβάνος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα αφού ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του βουλευτή.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο πρώην πρωθυπουργός «δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, την Κεντροαριστερά και το κέντρο».

Επισήμανε ότι «και ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα μνημόνια που έφεραν την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση» κάνοντας λόγο για «μια κατηφόρα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέκος Αλαβάνος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Άνθρωποι τέτοιοι θα πρέπει να πάνε και να γονατίσουν μπροστά σε ένα δεσπότη και να ζητήσουν συγγνώμη για αυτά που έχουν κάνει σε βάρος της Ελλάδας».

«Σήμερα προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν σωτήρες της Ελλάδας και σαν να κάνουν και μια μεγάλη θυσία όπως αυτή η παραίτηση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «έχει αμαρτία για τη σημερινή κατάσταση».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο πολιτικό σκηνικό ο Α.Αλαβάνος ανέφερε ότι δεν υπάρχει σήμερα εναλλακτική λύση, πρόγραμμα στη Βουλή, που θα δώσει δυναμική στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.