ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Ασημακοπούλου: Αντιδράσεις με τα e-mail που διέρρευσε το ΥΠΕΣ για να κάνει προεκλογική καμπάνια η ευρωβουλευτής της ΝΔ

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η επικεφαλής του γραφείου των Βρυξελλών για τους New York Times

Α.Ασημακοπούλου: Αντιδράσεις με τα e-mail που διέρρευσε το ΥΠΕΣ για να κάνει προεκλογική καμπάνια η ευρωβουλευτής της ΝΔ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες πολίτες η λήψη προεκλογικών διαφημιστικών μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου χωρίς ποτέ να έχουν δώσει μια τέτοια συγκατάθεση.

Η Matina Stevis-Gridneff , επικεφαλής του γραφείου των Βρυξελλών για τους New York Times, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ αποκάλυψε ότι κι αυτή έλαβε δυο e-mail εντός ωρών στοn προσωπικό της λογαριασμό υπογραμμίζοντας ότι «η ευρωβουλευτής χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μου μέιλ για δελτία Τύπου» και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχω ποτέ επικοινωνήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί της. Το προσωπικό μου μέιλ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ».

Τονίζει στην ανάρτησή της:

Και εγώ έλαβα αυτά τα δυο μέιλ εντός ωρών στο προσωπικό μου μέιλ. Η ευρωβουλευτής χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μου μέιλ για δελτία Τύπου. Δεν έχω ποτέ επικοινωνήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί της. Το προσωπικό μου μέιλ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ.

Όπως όλα δείχνουν η χρήση προσωπικών mail από την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αφορά αρχείο που προμηθεύτηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών όπως αποκαλύπτουν και οι παραλήπτες του επίμαχου ηλεκτρονικού μηνύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου το θέμα δεν αφορά μόνο την ευρωβουλευτή της ΝΔ και μια παρανομία της, αλλά την κυβέρνηση και την παράνομη επεξεργασία και διαρροή αρχείων από αυτή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.