ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Δρυμιώτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ»

«Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλους τους ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει» είπε

Α.Δρυμιώτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ»

Ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι έχουν αρνητική άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε την άποψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε έχει τελειώσει και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ».

Ο Α,Δρυμιώτης εξέφρασε, επίσης, την αμφιβολία του για το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου λέγοντας ότι «αν μείνει υπάρχει μια περίπτωση είτε στο συνέδριο με πρόταση μομφής είτε στις ευρωεκλογές αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα πάρει το κόμμα;».

«Εσείς περιμένατε ότι ο Κασσελάκης που βγήκε με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο, ούτε οι ΣΥΡΙΖΑοι να μην τον εμπιστεύονται πια;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Δρυμιώτης προσθέτοντας ότι «εγώ θα την συμβούλευα (σ.σ. την Έφη Αχτσιόγλου) να μείνει».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν ΠΑΣΟΚ άν έχει εδραιώσει την δεύτερη θέση, ο Α.Δρυμιώτης ξεκίνησε με «ένα χιουμοριστικό σχόλιο ότι ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες του Ανδρουλάκη για να κοιμάσαι» και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ανδρουλάκης είναι μονοθεματικός, έχει κολλήσει σε κάποια πράγματα, άλλα τον ρωτάνε και άλλα απαντάει. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλους τους ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει. Δεν σου λένε πολιτικές προτάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.