Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Α.Γεωργιάδης για Α.Τσίπρα: «Θα μας κάνει μεγάλη χάρη να κατέβει πριν από τις εκλογές – Εγώ τον περιμένω» (βίντεο)

«Έχει χάσει 6 εκλογικές αναμετρήσεις, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα κερδίσει την 7η»

Α.Γεωργιάδης για Α.Τσίπρα: «Θα μας κάνει μεγάλη χάρη να κατέβει πριν από τις εκλογές – Εγώ τον περιμένω» (βίντεο)

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (26/6) μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πώς «θα μας κάνει μεγάλη χάρη να κατέβει πριν από τις εκλογές – Εγώ τον περιμένω».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «πιστεύω ότι θα μας κάνει μεγάλη χάρη να κατέβει πριν από τις εκλογές, εγώ τον περιμένω. Έχει χάσει 6 εκλογικές αναμετρήσεις, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα κερδίσει την 7η.

Ο ίδιος κάνει κακό στον εαυτό του, γιατί αν αποχώρησε για να κάνει rebranding, τότε θα έπρεπε να μην ακούγεται τίποτα για αυτόν, όμως ενεπλάκη στην αποκαθήλωση Κασσελάκη, τώρα το ίδιο κάνει και για τον Φάμελλο, αφού του κάνει κανονική αντιπολίτευση και δεν τον βοηθάει.

Αν κατέβει στις εκλογές θα κόψει λίγο, ίσως δύο μονάδες, από το ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε και για:

Τον ΟΠΕΚΕΠΕ:

«Η απόφαση να πάει στην ΑΑΔΕ το θέμα είναι σημαντική, διότι η υπηρεσία έχει μεγάλη τεχνογνωσία και θα φτάσει σε συμπεράσματα.

Δεν υπάρχει Έλληνας που να έπεσε από τα σύννεφα για το θέμα, δεν έγινε κάτι στον οργανισμό τώρα που δεν γινόταν στο παρελθόν. Δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία, έχω εμπιστοσύνη στους βουλευτές, θα δούμε τι ευθύνες μπορεί να προκύψουν».

Τη δημοσκόπηση της Interview και τις διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ:

«Όσον αφορά τη δημοσκόπηση της Interview που έβγαζε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ 2,9%, πρόκειται για μια εξαιρετικά αξιόπιστη εταιρεία που δεν πέφτει έξω. Να ανησυχησούν στον ΣΥΡΙΖΑ για το ποσοστό αυτό και να μην πυροβολούν την εταιρεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν έχει καμία παρουσία, καμία πυξίδα. Δεν έχει να παρουσιάσει καμία πρωτοβουλία, το μόνο που συζητάμε για αυτόν είναι αν θα γυρίσει ο Τσίπρας. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για το ποιος τσακώνεται με ποιον σε αυτό το κόμμα».

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Πρόκειται για εμμονική γυναίκα, που συνέδεσε το όνομά της με τα Τέμπη και έκανε πολλά αίσχη για αυτό. Αυτό της πήγε καλά, αλλά πλέον το θέμα ξεφουσκώνει γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει τη σπέκουλα, και πλέον θα πέσει και αυτή.

Ο περισσότερος κόσμος απλά θυμήθηκε τι είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν είναι καινούριο πρόσωπο. Είναι γνωστό ότι υπερασπίστηκε τη δραχμή, υπερασπίστηκε και βιαστές.

Ο λόγος που ξαναμπήκε στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι οι δεύτερες εκλογές του 2023, αλλιώς δεν θα υπήρχε. Αν δεν επέμενε ο Τσίπρας στην απλή αναλογική, τότε δεν θα είχαμε δεύτερες εκλογές και δεν θα ήταν στη Βουλή.

Η ίδια είναι η πολιτικός αρχηγός που μισεί περισσότερο από όλους τον Τσίπρα και αυτή θα είναι και η μεγάλη αντίπαλός του – έτσι θα πληρώσει την επιλογή του αυτή ο Αλέξης Τσίπρας».

Το τουρκολιβυκό μνημόνιο και την εξωτερική πολιτική:

«Δεν πρέπει να βγαίνει ηττοπάθεια στον κόσμο. Σε όλο το διαδίκτυο διαδόθηκε ότι ήταν απούσα η Ελλάδα λόγω της ανεπίσημης φωτογραφίας από το γεύμα που παρέθεσε το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στους ηγέτες, που δείχνει τον Ερντογάν δίπλα στον Τραμπ και τον Μητσοτάκη στην άκρη.

Ωστόσο, σε άλλη φωτογραφία, την επίσημη του ΝΑΤΟ, συμβαίνει το αντίθετο, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να βρίσκεται στο κέντρο και στη θέση που πρέπει.

Κανείς δεν το σχολίασε αυτό. Μια χαρά είναι η Ελλάδα και στο ΝΑΤΟ, και στο εξωτερικό και παντού.

Το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι όντως πολύ δυσάρεστο. Δεν καθορίσαμε την ΑΟΖ με τη Λιβύη τα προηγούμενα χρόνια, κακώς. Χθες παρουσιάστηκε η συμφωνία με την τουρκική εταιρεία για τις έρευνες σε 4 οικόπεδα, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια.

Η άλλη μισή είναι ότι η συμφωνία αυτή δεν αναγνωρίζει τουρκολιβυκό μνημόνιο, διότι τα οικόπεδα αυτά είναι εκτός αυτού.

Η εξωτερική πολιτική είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ήταν εθνική ήττα η συμφωνία, ήττα θα ήταν αν περιλάμβανε και τα δικά μας οικόπεδα και μας ανάγκαζε να σταματήσουμε τις έρευνες. Δεν έγινε κάτι τέτοιο και δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα όσο παρουσιάζονται.

Ο Χάφταρ έχει αλλάξει στρατόπεδο, αυτό είναι αλήθεια. Τα πλοία του πολεμικού ναυτικού που θα στείλουμε εκεί για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, είναι μια καλή κίνηση γιατί θα δείξει ότι η Ελλάδα έχει αρχίσει να ασκεί τα δικαιώματά τους στην περιοχή».

Την κριτική που ασκούν Σαμαράς-Καραμανλής:

«Θα ήταν αλαζονεία εκ μέρους μου, με μια διαδρομή πολύ μικρότερη, να κρίνω τους δύο πρώην πρωθυπουργούς. Θα προτιμούσα να έχουμε ηρεμία στη Νέα Δημοκρατία και να μην συνέβαιναν αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.