ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Γεωργιάδης για Ν.Καρανίκα: «Είναι υπέροχος άνθρωπος – Είχα κάνει λάθος για αυτόν και το κατάλαβα μετά από 5 χρόνια»

«Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό - Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;», σχολίασε ο πρώην σύμβουλος του Α.Τσίπρα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Α.Γεωργιάδης για Ν.Καρανίκα: «Είναι υπέροχος άνθρωπος – Είχα κάνει λάθος για αυτόν και το κατάλαβα μετά από 5 χρόνια»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον… «φίλο του», Νίκο Καρανίκα, πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τόνισε είναι «υπέροχος άνθρωπος».

Οι δυο άνδρες βρέθηκαν μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγνής Ιωάννου με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας», στο βιβλιοπωλείο Ιανός, το βράδυ της Τετάρτης και κάθισαν πλάι-πλάι.

Σε κάποια στιγμή, ο εκδότης του Ιανού αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη φίλο του κ. Καρανίκα, προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.

«Αποδέχομαι τον τίτλο, είναι πολύ τιμητικός για μένα» απάντησε ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί.

Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Υπέροχος άνθρωπος πραγματικά. Ομολογώ ότι ήταν μεγάλο μάθημα για τη ζωή μου το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι’ αυτόν και το ότι συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια το μέγεθος του λάθους μου, που είχα κάνει γι’ αυτόν».

Τι σχολίασε ο Ν.Καρανίκας

Με τη σειρά του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με χιούμορ: «Δείτε πού κάθομαι… Δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό. Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο πάνελ ήταν και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του: «Αν κάποιος ξυπνούσε μετά από 5 χρόνια και έβλεπε αυτό…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.