ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Γεωργιάδης σε Α.Πορτοσάλτε: «Μιλάτε με έναν υπουργό που στο παρελθόν έχω κλείσει 7 νοσοκομεία»

«Χωρίς τέλος ο κατήφορός του» σχολίασε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α.Παναγιωτόπουλος

Α.Γεωργιάδης σε Α.Πορτοσάλτε: «Μιλάτε με έναν υπουργό που στο παρελθόν έχω κλείσει 7 νοσοκομεία»

Ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον Άρη Πορτοσάλτε, εμφανίστηκε μετανόητος για το γεγονός ότι στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων έκλεισε 7 δημόσια νοσοκομεία.

Ο Άρης Πορτοσάλτε κάλεσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τον νεοδιορσθέντα υπουργό Υγείας να μην διστάσει και να κλείσει νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε «το πελατειακό πολιτικό σύστημα το οποίο υπηρετείται κύριε υπουργέ φοβάται να πει στο νομό, ότι από τα τρία νοσοκομεία που έχουμε» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει ο δημοσιογράφος, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους υπενθυμίζοντας πως «μιλάτε με έναν υπουργό που στο παρελθόν έχω κλείσει 7 νοσοκομεία».

Ο υπουργός Υγείας ουσιαστικά αποκάλυψε γιατί επέστρεψε στο συγκεκριμένο υπουργείο και για «ποια δουλειά» τον διόρισε ξανά στο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή της περαιτέρω διάλυσης του ΕΣΥ.

Τη στάση του Άδωνι Γεωργιάδη σχολίασε ο τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζοντάς την ως «κατήφορο χωρίς τέλος».

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε πως «ξεπέρασε ακόμη και τα απώτατα όρια κοινωνικής αναλγησίας ο νέος και παλιός υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης με το να επαίρεται ότι έκλεισε επτά (7) νοσοκομεία ως υπουργός Υγείας το 2013. Παίρνοντας ραδιοφωνική “πάσα” από τον ομοϊδεάτη του Άρη Πορτοσάλτε, αποκάλυψε ουσιαστικά τον ρόλο που του ανέθεσε ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή την εκθεμελίωση και διάλυση του Ε.Σ.Υ. υπέρ του ιδιωτικού τομέα, συνεχίζοντας πιο “αποτελεσματικά” το έργο του έτερου ομοϊδεάτη του Θάνου Πλεύρη».

Και πρόσθεσε πως «όσον αφορά δε τις χωρίς αιδώ συγκρίσεις του, να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που κατάργησε το πεντάευρο στα νοσοκομεία, κάτι για το οποίο επίσης επαιρόταν ο κ. Γεωργιάδης, καθώς και ότι σε πλαίσιο δημοσιονομικής πειθαρχίας ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις προσπάθησε για την ανάταξη του Ε.Σ.Υ».

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως «τη στιγμή, λοιπόν, που τα νοικοκυριά και οι πολίτες επιβιώνουν, λόγω της ακρίβειας στα όρια της φτώχειας, τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα σε επικίνδυνο για τους ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό βαθμό και παιδιά αναγκάζονται να διακομισθούν σε τέσσερα (4) νοσοκομεία για να βρουν ΜΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης, ως ο πλέον “ειδικός”, έρχεται να διαλύσει ότι απέμεινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα το επιτρέψουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.