ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Κανάκης για Α.Πορτοσάλτε: «Αν συνεχίσουμε έτσι το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Ν.Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα»

«Σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα»

Α.Κανάκης για Α.Πορτοσάλτε: «Αν συνεχίσουμε έτσι το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Ν.Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα»

Ο Αντώνης Κανάκης, κατά τη διάρκεια του σημερινού «Ράδιο Αρβύλα», μίλησε για το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που είπε ο Πάνος Βλάχος κατά τη διάρκεια live του, τονίζοντας πως «αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα».

«Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζει η καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή… Τώρα στο παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα», επεσήμανε στη συνέχεια.

«Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει, έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Να αρχίσουν να ελέγχουν και την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο. Και βέβαια, επειδή είναι μανούλες σε αυτή την αυθαιρεσία, τώρα όλα τα διαστρεβλώνουν. Το αφήγημα περί σάκου ότι συνεπάγεται ότι είναι…» είπε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης προτού περάσει στα υπόλοιπα θέματα του «Ράδιο Αρβύλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.