ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Α.Κανάκης για Σ.Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη – Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;» (βίντεο)

«Τι σχέση έχει τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα;»

Α.Κανάκης για Σ.Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη – Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;» (βίντεο)

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας (5/2), σχολίασε την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα μπλόκα των αγροτών και συγκεκριμένα το ότι ανέβηκε πάνω σε τρακτέρ, λέγοντας χαρακτηριστικά «άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους αγρότες που διαδηλώνουν, πήγε στα μπλόκα, ανέβηκε στα τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους ακούγοντας τα αιτήματά τους.

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», τόνισε και συνέχισε:

«Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 30ο λεπτό και μετά:

Πάνω στο τρακτέρ στην Κουλούρα Ημαθίας ο Στέφανος Κασσελάκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιοδεύοντας στα μπλόκα της βόρειας Ελλάδας ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε πρώτα στο μπλόκο της Κουλούρας όπου και ανέβηκε σε τρακτέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.