Αυτό με το κόστος των FDI θα το δούμε πολύ σύντομα σε άλλη διάσταση...

Α.Λατινοπούλου για απειλές που δέχθηκε από 43χρονο: «Δεν ήταν απλά εξύβριση – Ζητούσε δημόσια την εκτέλεσή μου»

«Αυτή η ανοχή τόσα χρόνια σε όλα αυτά τα αριστερά σκουπίδια που νομίζουν ότι θα μας φιμώσουν δεν περνάει πλέον»

Α.Λατινοπούλου για απειλές που δέχθηκε από 43χρονο: «Δεν ήταν απλά εξύβριση – Ζητούσε δημόσια την εκτέλεσή μου»

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε από 43χρονο μέσω social media, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ζητούσε δημόσια την εκτέλεσή μου».

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν απλά εξύβριση, ζητούσε δημόσια την εκτέλεση μου, καλούσε σε ανθρωποκτονία. Είναι ένας άνδρας 43 ετών, υποτίθεται σε μια ηλικία που υπάρχει ωριμότητα. Αυτός είναι ο δημοκρατικός τους τρόπος, αυτός είναι ο τρόπος που έχουν μάθει να μιλούν, με την απειλή και τον εκφοβισμό» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής στο Action24.

Η ίδια, μάλιστα, διάβασε το μήνυμα που προκάλεσε την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.: «Έγραψε “ας της φυτέψει κάποιος αυτός που της χρειάζεται στο δόξα πατρί να ξεβρωμίσει ο τόπος” Αυτό δεν είναι δημοκρατία».

Παράλληλα ζήτησε «όταν κάποιος απειλεί τη ζωή ή προσπαθεί να επιβάλει μέσω της βίας τη σιωπή, εφόσον καταδικασθεί θα πρέπει να στερείται πολιτικών δικαιωμάτων. Γιατί να ψηφίζει; Να ψηφίζει αυτός που ζητά να εκτελέσουν κάποιον επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας; Αυτή η ανοχή τόσα χρόνια σε όλα αυτά τα αριστερά σκουπίδια που νομίζουν ότι θα μας φιμώσουν, δεν περνάει πλέον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.