ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου για γάμο ομοφυλόφιλων: «Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους – Πόση υποκρισία πια;» (βίντεο)

«Χρησιμοποιούν χωρίς αιδώ τα παιδιά που μένουν στα ιδρύματα για να κάνουν την προπαγάνδα τους και να πετύχουν τους σκοπούς τους»

Α.Λατινοπούλου για γάμο ομοφυλόφιλων: «Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους – Πόση υποκρισία πια;» (βίντεο)

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με νέα της δημοσίευση στο Instagram, εξαπέλυσε πυρά σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το νέο νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία.

«Αλήθεια είναι κρίμα να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα για το νέο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους», αναφέρει αρχικά σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής».

«Πόση υποκρισία πια; Αρκεί να σας πω πως μόνο ΠΕΡΥΣΙ οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι ενώ έχουν όλες τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Αλήθεια είναι κρίμα να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα για το νέο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους.

Για να καταλάβετε τα κυβερνητικά ψέματα και πως χρησιμοποιούν χωρίς αιδώ τα παιδιά που μένουν στα ιδρύματα για να κάνουν την προπαγάνδα τους και να πετύχουν τους σκοπούς τους, τα παιδιά στη χώρα μας που είναι σήμερα στα ιδρύματα είναι ελάχιστα, για την ακρίβεια 721!

Και από αυτά, προς υιοθεσία είναι μόλις τα 149!

Και προσπαθούν να μας πουν πως όλα αυτά γίνονται για τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόση υποκρισία πια; Αρκεί να σας πω πως μόνο ΠΕΡΥΣΙ οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι ενώ έχουν ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.