
Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» και ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα (15/1) για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζει πώς είναι «καλύτερη η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κώστα Τασούλα από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου».
Παράλληλα αναφέρει ότι «η απόφασή του αυτή προκύπτει προφανώς από τη δημοσκοπική κατάρρευση που υφίσταται η ΝΔ και στα πλαίσια αυτής κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τον κ.Τασούλα, να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει και να αποκαταστήσει, έστω και μερικώς, τη σχέση του με το κεντροδεξιό ακροατήριο».
«Ο κ. Τασούλας, καλείται τώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί το θεσμικό αξίωμα του πρώτου πολίτη της χώρας», αναφέρει η Α.Λατινοπούλου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Αποτελεί δικαίωση των θέσεων της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ η εσπευσμένη απομάκρυνση της κας Σακελλαροπούλου από τη θέση της ΠτΔ. Η απόφαση αυτή έρχεται και ως αποτέλεσμα της συνεχούς πίεσης που άσκησε η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.
Ο Πρωθυπουργός προχώρησε στην επιλογή του κ. Τασούλα, μια επιλογή σαφώς καλύτερη της κας Σακελλαροπούλου.
Η απόφασή του αυτή προκύπτει προφανώς από τη δημοσκοπική κατάρρευση που υφίσταται η ΝΔ και στα πλαίσια αυτής κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τον κ.Τασούλα, να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει και να αποκαταστήσει, έστω και μερικώς, τη σχέση του με το κεντροδεξιό ακροατήριο.
Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Τασούλας, αν και θεωρείται κεντροδεξιός, προσφάτως υπερψήφισε τον επαίσχυντο νόμο για τον γάμο και την υιοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ, ξεχνώντας τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορευόταν.
Ο κ. Τασούλας, καλείται τώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί το θεσμικό αξίωμα του πρώτου πολίτη της χώρας. Ελπίζουμε ότι η εμπειρία και η μετριοπάθειά του μπορούν να συμβάλουν σε μέρος της αποκατάστασης του τρωθέντος κύρους του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας, που αφήνει πίσω του το αποτυχημένο αριστερό πείραμα του κ. Μητσοτάκη με την κα. Σακελλαροπούλου.
Ως εκ τούτου η απομάκρυνση της κας Σακελλαροπούλου είναι σημαίνουσα, τη χαιρετίζουμε και αποτελεί μια ξεκάθαρη νίκη της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.