ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λατινοπούλου και «Φωνή Λογικής» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου: «Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!»

Την κάθοδό της στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Α.Λατινοπούλου και «Φωνή Λογικής» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου: «Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!»

Την κάθοδό της στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα «Φωνή Λογικής».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της οι «Κασσάνδρες»  που προμήνυαν ότι το κόμμα δεν θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές διαψεύστηκαν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Λατινοπούλου;

«Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ κατεβαίνει στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου!

Διαψεύδονται οι «Κασσάνδρες» που προμήνυαν ότι το κόμμα μας, η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, δεν θα συμμετάσχει στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Κόντρα σε αυτές, κι όπως είχαμε πει ήδη πριν από τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, «ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς». Ήταν μία δέσμευση για όλους εκείνους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας από την αρχή ως το τέλος.

Γιατί μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Με την ψήφο σας μπορούμε να λέμε ακόμη πιο σθεναρά «Όχι» στην παράνοια της νέας εποχής και να υπηρετούμε την κοινή λογική.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, γιατί στο πρόγραμμά μας στηρίζουμε το αδιαπραγμάτευτο της Εθνικής Κυριαρχίας, δίνουμε κίνητρα για τη λύση του δημογραφικού, πιστεύουμε στην ισονομία και αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια σε κάθε γειτονιά, ενώ είναι πεποίθησή μας ότι ο Ποινικός Κώδικας πρέπει να αυστηροποιηθεί και ότι η ελληνική εκπαίδευση χρειάζεται αναδιάρθρωση.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες, στην πλειοψηφία νέους, πολίτες της «διπλανής πόρτας», αξιόλογους, άφθαρτους.

Σεβόμαστε τον θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής. Για το καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους εμάς, στην Πατρίδα μας και στα παιδιά μας.

Με την ψήφο σας μπορούμε!

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.