
Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το βράδυ της Παρασκευής (13/9) αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο και τόνισε πώς «με παρουσίασε ως βίζ…τα».
«Εγώ δεν άνοιξα κανέναν πόλεμο με τον κύριο Βελόπουλο. Ο κύριος Βελόπουλος πέντε μέρες πριν τις ευρωεκλογές μου έκανε επίθεση με σύνδεσε ψευδώς και χυδαία με τον Μυτιληναίο και ότι παίρνω εκατομμύρια, παρουσιάζοντας με ως βίζ…α!», τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
«Ξέρετε πόσο άσχημο είναι αυτό. Μετά από λίγες μέρες πάλι ο ίδιος ο κύριος Βελόπουλος ότι κολυμπούσα αγκαλιά με τον Μυτιληναίο. Είμαστε σοβαροί;», συμπλήρωσε η πολιτικός.
«Έχετε κάτι κοινό με την κυρία Κωνσταντοπούλου… να σας πω ποιο είναι; Δεν έχετε πρόγραμμα, όπως δεν έχει κι εκείνη», της επισημάνθηκε σε άλλο σημείο της συζήτησης, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να αντιδρά έντονα:
«Θα πέσω απ’ την καρέκλα και δεν ξέρω αν με κρατάει κι αυτή η καρέκλα! Εμείς δεν έχουμε πρόγραμμα; Μπείτε στο σάιτ μας να το δείτε! Δεν μπορείτε να μας προσβάλλετε έτσι και να λέτε ότι δεν έχουμε πρόγραμμα!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.