ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου: «Όλοι στο ναυάγιο στην Πύλο ήταν άνδρες – Αυτοί που έρχονται είναι λαθρομετανάστες»

«Μια ισχυρή χώρα πρέπει να έχει ισχυρά σύνορα»

Α.Λατινοπούλου: «Όλοι στο ναυάγιο στην Πύλο ήταν άνδρες – Αυτοί που έρχονται είναι λαθρομετανάστες»

H πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου. 

Η Α.Λατινοπούλου στάθηκε ότι οι νεκροί από το ναυάγιο ήταν όλοι άνδρες, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά ότι τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να είναι ισχυρά. 

«Καταρχάς να πούμε ότι σε αυτό το ναυάγιο ήταν όλοι άνδρες. Η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και είναι τα σύνορα της Ευρώπης και κάποια στιγμή πρέπει να ορθώσουμε ανάθημα στο λαθρομεταναστευτικό και να εφαρμόσουμε δικές μας πολιτικές. Μια ισχυρή χώρα πρέπει να έχει ισχυρά σύνορα και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να περάσει παράνομα να ξέρει ότι θα υπάρχουν συνέπειες», είπε αρχικά η Α.Λατινοπούλου και πρόσθεσε:

«Αυτοί που έρχονται δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες, αυτοί είναι λαθρομετανάστες. Τους βάζεις σε κλειστά κέντρα και από εκεί απελαύνωνται όταν έρθει η ώρα. Ούτε ΑΜΚΑ, ούτε ΑΜΦ, ούτε να ξέρουν ότι θα ζουν με τα λεφτά του Έλληνα και της Ελληνίδας». 

Παράλληλα η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» στάθηκε και στην εγκληματικότητα: «Όσοι μένουμε σε αστικά κέντρα βλέπουμε συνεχώς όλο και περισσότερες περιοχές να γκετοποιούνται.

Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να φοβάται. Είμαστε μια χώρα με σύνορα. Εγώ δεν θα αφήσω τη χώρα μου να γίνει μια μουσουλμοποιημένη χώρα γεμάτη μετανάστες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε όσα είπε η Α.Λατινοπούλου: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.