ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

A.Λοβέρδος: «Υπάρχει ένα κόμμα εξουσίας – Η ΝΔ»

«Συν επτά μικρά»

A.Λοβέρδος: «Υπάρχει ένα κόμμα εξουσίας – Η ΝΔ»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει να «λιβανίζει» την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά με άρθρο του σε εφημερίδα. 

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου, δικηγόρος, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, που αποπέμφθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τιτλοφόρησε το άρθρο του με τον τίτλο: «Ένα κόμμα εξουσίας συν επτά μικρά».

Και αναφέρθηκε στο νέο ελληνικό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μετά από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, κάνοντας λόγο για «δύο τετελεσμένα και ένα ερωτηματικό για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό του ενός πανίσχυρου κόμματος συν επτά μικρών και μη κυβερνητικών κομμάτων».

Αναλύει την πρωτοφανή εικόνα που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην ελληνική πολιτική σκηνή, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει επικρατήσει και να κρατάει τα ηνία της εξουσίας, ενώ ταυτόχρονα είναι αντιμέτωπη με μία αδύναμη αντιπολίτευση, καθώς όπως τονίζει πρόκειται για επτά μικρά κόμματα και μάλιστα μη κυβερνητικά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «αυτό που βιώνουμε στη χώρα για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά είναι η επικράτηση του ενός κόμματος εξουσίας, έναντι επτά μικρών και μη κυβερνητικών… η ιστορία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος έχει διδάξει ότι σε κανέναν δεν επιτρέπεται να ισχυρισθεί, πως έχει δει όλα τα κυβερνητικά σχήματα που είναι πιθανόν να αναδειχθούν στο πολιτικό σκηνικό μιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.