ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπέος για το «γεια σου κούκλε» της Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχω μάθει να μου την πέφτουν»

«Όταν γελάει, είναι γυναικάρα»

Α.Μπέος για το «γεια σου κούκλε» της Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχω μάθει να μου την πέφτουν»

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, το πρωί της Τετάρτης (24/4) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την πρόσφατη ανάρτησή του, στην οποία κατήγγειλε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση.

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου συναντηθήκαμε και στον διάδρομο του δικαστηρίου. Το τι εκστόμισε δε θέλω να δώσω συνέχεια γιατί δεν είναι και ωραίο. Στο βίντεο βλέπετε περνάει από μπροστά μου. Στον διάδρομο του δικαστηρίου, ξανασυναντηθήκαμε. Το “κούκλε” το είπε, το που δεν έχει σημασία… Η ανάρτησή μου είναι ξεκάθαρη» ανέφερε αρχικά ο Αχιλλάς Μπέος.

Ενώ πρόσθεσε: «Εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν…».

«Θέλετε να το μεταφράσω σε χιούμορ αυτό που είπε η κυρία Κωνστνατοπούλου προς εμένα; Μπορεί να ήταν και χιούμορ, μπορεί να ήταν και πείραγμα. Τι; Είμαι κούκλος; Έχει περάσει αυτή η εποχή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα μπορούσε κάποιος το “γειά σου κούκλε” να το εκλάβει και σαν σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ το περνάω και σαν χιούμορ. Γελάει εκεί, δε τη βλέπετε; Ιδιαίτερα όταν γελάει, είναι γυναικάρα» είπε σε άλλο σημείο ο Αχιλλέας Μπέος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.