ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπέος για τον καυγά του με μέλη της ΚΝΕ: «Γραφικά κομματόσκυλα»

Πώς σχολίασε ο δήμαρχος Βόλου την ένταση που σημειώθηκε στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου

Α.Μπέος για τον καυγά του με μέλη της ΚΝΕ: «Γραφικά κομματόσκυλα»

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/9) μεταξύ του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, πολιτών και εθελοντών της ΚΝΕ, που καθάριζαν την περιοχή. 

Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε απέναντι σε ομάδα εθελοντών της ΚΝΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στον καθαρισμό των δρόμων στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου που είναι γεμάτοι λάσπες. Τότε, κάποιος από τους εθελοντές του είπε: «Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος πού είναι;». Ο Αχιλλέας Μπέος τον χαρακτήρισε ως μ@λ@κ@ και τα αίματα άναψαν, ώσπου τελικά ο δήμαρχος αποχώρησε.

Στη συνέχεια, από το σπίτι του ή το γραφείο του, επιτέθηκε εκ νέου στους εθελοντές της ΚΝΕ, κάνοντας λόγο για «γραφικά κομματόσκυλα» που «δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανά τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας».

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε, δε, να φύγουν «γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«14 μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή των Παλαιών.

Προτεραιότητα να φύγουν λάσπες και σκουπίδια, και θα ακολουθήσουν οι καθαρισμοί υπονόμων.

Όσοι έχουν πρόβλημα διαμονής, λόγω ζημιών στα σπίτια τους, ας επικοινωνούν με το Δήμος Βόλου στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει για να φιλοξενηθούν.

Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.

Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι.

Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους»./

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.