ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Παυλόπουλος: «Με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» – Τι άλλο θα μας πουν;

«Κάτσε ρε Γιώργο, τέσσερα τοστ θέλει να φτιάξει, πρέπει να πάρει δέκα φέτες, να τις πετάξει τις μισές;» είπε ο Δ.Οικονόμου

Α.Παυλόπουλος: «Με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» – Τι άλλο θα μας πουν;

Χαμός προκλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ, όταν ένας ρεπόρτερ θέλησε να μοιραστεί ζωντανά την εμπειρία του από το σούπερ μάρκετ, όπου μία γυναίκα αγόρασε τέσσερις μόλις φέτες τυροκομικά κι αλλαντικά για τοστ.

Οι απαντήσεις των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο στούντιο δεν εξέπληξε μόνο τον συνάδελφό τους, αλλά και τους χρήστες των social media, αφού σύμφωνα με τους ίδιους, δεν υπάρχει κάτι περίεργο στο να αγοράσει κάποιος μόλις τέσσερις φέτες τυρί για τοστ.

Ο επίμαχος διάλογος

Γιώργος Τσελίκας: «Η καθημερινότητα έχει γονατίσει. Είχα πάει σούπερ μάρκετ πριν τρεις μέρες κι άκουσα μια γυναίκα να λέει “τέσσερις φέτες ζαμπόν, τέσσερις ζαμπόν, τέσσερις φέτες τυρί, για τοστ εννοώ… Τέσσερις φέτες».

Δημήτρης Οικονόμου: «Κάτσε ρε Γιώργο, τέσσερα τοστ θέλει να φτιάξει, πρέπει να πάρει δέκα φέτες, να τις πετάξει τις μισές;».

Άκης Παυλόπουλος: «Με τέσσερα τοστ Γιώργο, χορταίνει η οικογένεια όλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημήτρης Οικονόμου: «Παλιά αυτό έκαναν, έλεγαν “βάλε 10-15 φέτες, και τις μισές τις πέταγαν. Πάνε αυτά, τελειώσανε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.