ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Πορτοσάλτε: «Το πανό του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη είναι μια χυδαία, κομματική εκμετάλλευση» (φώτο)

«Θα τολμούσε η ΝΔ να τυπώσει κονκάρδα για το Μάτι; - Αυτό το αίσχος είναι το κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ!»

Α.Πορτοσάλτε: «Το πανό του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη είναι μια χυδαία, κομματική εκμετάλλευση» (φώτο)

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (29/2) σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στο πανό που κρέμασαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για τον ένα χρόνο από το έγκλημα των Τεμπών, και τόνισε πως «είναι μια χυδαία, κομματική εκμετάλλευση».

Ενώ παράλληλα, ρώτησε στον «αέρα» της εκπομπής, «αυτό το αίσχος θα κατέβει;».

«Θα τολμούσε η ΝΔ να τυπώσει κονκάρδα για το Μάτι; Και αν το έκανε τι θα λέγαμε; Αυτό το αίσχος είναι το κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ! Είναι δυνατόν τέτοια χυδαία εκμετάλλευση 57 ανθρώπων;

Αυτό το πράγμα, ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν το κατέβασε. Αν τολμούσε η ΝΔ στα γραφεία να απλώσει πανό για τα θύματα του Ματιού τι θα γινόταν; Τι θα λέγαμε εμείς πρώτα εδώ;» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. pano-suriza

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου ρώτησε τον Άρη Πορτοσάλτε «δεν εκμεταλλεύτηκε η ΝΔ το Μάτι;» με τον δεύτερο να απαντά: «σε καμία περίπτωση. Η ΝΔ δεν είπε “κάψατε Τσίπρα τους ανθρώπους”, είπε “ήσασταν χυδαίοι στη διαχείριση”. Η ΝΔ είπε ως προς τη διαχείριση του αίσχους μετά».

«Το πανό αυτό είναι μια χυδαία, κομματική εκμετάλλευση. Υποτίθεται ότι ο Κασσελάκης ήρθε γιατί τον χαιρέτισαν κάτι μεγαλοαστούλιδες για να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα να το κάνουν πιο υγιές.

Αυτό συνιστά χυδαία εκμετάλλευση νεκρών. Δεν είδα κανένα κόμμα να απλώνει στα γραφεία πανό. Άλλο πράγμα η συμμετοχή στην πορεία και άλλο κρεμάω πανό στα γραφεία και η κονκάρδα.

Την ώρα που ανταλλάζουν φιλάκια ο Κασσελάκης με τον Γεροβασίλη διακρίνεται η κονκάρδα “57 νεκροί”», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.