ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Σκέρτσος: Έδειξε φωτογραφία του νεκρού αδελφού του για να δείξει ότι νιώθει τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών!

Τι ανέφερε σχετικά με την φωτογραφία

Α.Σκέρτσος: Έδειξε φωτογραφία του νεκρού αδελφού του για να δείξει ότι νιώθει τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών!

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, έδειξε μια φωτογραφία, με τη μητέρα του και τον αδελφό του, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Είπε «πόσο κατανοεί τον πόνο της απώλειας συγγενούς σε νεαρή ηλικία».

Συγκεκριμένα, ο Α. Σκέρτσος είπε αρχικά: «Η φωτογραφία αυτή είναι θολή αλλά οι μνήμες είναι νωπές. Είναι η φωτογραφία δική μου, του αδερφού μου, της μητέρας μας, σε μικρή ηλικία. Τον αδερφό που έχασα σε τροχαίο δυστύχημα στα 28 του χρόνια.

Είναι κάτι που μας στιγμάτισε, ζήσαμε τον πόνο, την απόγνωση, τον θυμό. Ζήσαμε την απόγνωση και καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο των ανθρώπων που έχουν χάσει παιδιά, αδέρφια, συγγενείς, συζύγους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα».

Και συνέχισε: «Ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι να ζεις μια τέτοια τραγωδία», είπε και πρόσθεσε: «Έχω ακόμα ζωντανή τη μάνα μου που δίνει καθημερινά τη μάχη με αυτά τα συναισθήματα. Και θεωρώ πως δεν είναι δίκαιο να ισχυρίζεται κάποιος πως υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα περισσότερο ή λιγότερο άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο των ανθρώπων.

Αυτός ο λόγος ήταν για να δείξω πως υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κυβέρνηση και αυτή την παράταξη που βιώνουν τα αντίστοιχα με τους συγγενείς αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε. «Δεν είμαστε τέρατα ασυνειδησίας, τέρατα αναισθησίας που προσπαθούν να χειραγωγήσουν αυτή τη μεγάλη τραγωδία. Είναι άδικο και προσβλητικό. Προσωπικά αισθάνομαι προσβεβλημένος», δήλωσε.

Ο υπουργός, επίσης, ανέφερε ότι «είναι σκοπός της ζωής του να μην υπάρχουν τέτοια δυστυχήματα καθώς ο ίδιος έζησε το δράμα στη ζωή του». «Όλοι νιώσαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μέσα στο τρένο. Οι δικοί μας άνθρωποι, τα παιδιά μας», είπε.

Ενδιαφέρον είναι και το παρακάτω απόσπασμα: «Δεν αποδέχομαι την υπόνοια της συγκάλυψης, καθώς στα πρόσωπα των θυμάτων των Τεμπών βλέπουμε τους συγγενείς μας. Το δυστύχημα αυτό έχει δημιουργήσει ένα τραύμα συλλογικό και ατομικό που θα ακολουθούμε όλοι σε όλη μας τη ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απέναντι, δηλαδή, στις πολιτικές κατηγορίες, που αφορούν συγκεκριμένα γεγονότα και περιστατικά, ο υπουργός Επικρατείας λέει ότι δεν μπορεί να υπάρχει συγκάλυψη, διότι «στα πρόσωπα των θυμάτων βλέπουμε τους συγγενείς μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.