ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγρια κόντρα Π.Πολάκη – Θ.Πλεύρη – «Σιωπή και χαμηλά το κεφάλι μπροστά μου είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα»

Το σκάνδαλο Novartis, η πανδημία και ο… Τσίπρας οι λόγοι της σύγκρουσης

Άγρια κόντρα Π.Πολάκη – Θ.Πλεύρη – «Σιωπή και χαμηλά το κεφάλι μπροστά μου είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα»

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Θάνο Πλεύρη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο καβγάς ξέσπασε κατά την ακρόαση του πρώην οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος αξιοποιείται από την κυβέρνηση στη θέση του αν. προϊσταμένου του Σώματος Επιθεώρησης και Ελέγχου των καταστημάτων κράτησης, ενώ είχε καταθέσει και στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, καταγγέλλοντας εξωθεσμικές πιέσεις.

Αφού προκλήθηκε από τον Γιάννη Λοβέρδο, ο τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε πως «σκάνδαλο Novartis υπήρχε», περιγράφοντας όσα κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες περί χρηματισμού πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων για να καθοριστούν αναλόγως οι τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα. Θύμισε δε το δυσθεώρητο πρόστιμο που πλήρωσε η Novartis στις ΗΠΑ για όσα έπραξε στην Ελλάδα, ενώ σχολίασε ειρωνικά ότι μόνο στη χώρα μας το σκάνδαλο είναι σκευωρία.

«Σε άδειασε ο Τσίπρας…» παρενέβη εκτός μικροφώνου, με τον πρώην αν. Υπουργό Υγείας να αντιτείνει: «Αυτά να τα πεις στον Τσίπρα, όχι σε εμένα», αποκαλώντας τον «βαρκάρη του Αχέροντα», καθώς -όπως είπε- παρέλαβε 13.750 νεκρούς και παρέδωσε 35.000 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα “κορδίζει” (σ.σ. κομπάζει) ο Πλεύρης, ο οποίος επά ημερών του διαχειρίστηκε τεράστιο πακέτο χρημάτων και είχε τους περισσότερους νεκρούς» πρόσθεσε και παρότρυνε τον κ. Πλεύρη να κάνει… «μουρμού». «Σιωπή και χαμηλά το κεφάλι Πλεύρη μπροστά μου, είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα» επανέλαβε όταν ο πρώην υπουργός Υγείας με τη ΝΔ τον αποκάλεσε αντεμβολιαστή και τον κατηγόρησε πως «αν ήσουν εσύ, θα είχαμε 100.000 νεκρούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.