ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π.Μαρινάκης «αδειάζει» τον υπουργό Κ.Σκρέκα για τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ

«Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν ξέρω τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π.Μαρινάκης «αδειάζει» τον υπουργό Κ.Σκρέκα για τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωσε των πολιτικών συντακτών «άδειασε» τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για τα όσα είχε αναφέρει για τις προσφορές 1+1 στα σούπερ μάρκετ. 

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το θέμα και απάντησε ότι: «Δεν θα μπορούσε η κυβέρνηση να παρέμβει στο πώς οι εταιρείες προωθούν τα προϊόντα τους ούτε και στον τρόπο που επιλέγουν οι καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα. Αλίμονο εάν απαγορεύαμε έναν τρόπο πώλησης προϊόντων».

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας:

«Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1 είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι».

Να θυμίσουμε ότι ο Κ.Σκρέκας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είχε πει πως «παρατηρείται ότι τα προϊόντα προσφορών είτε κατά μόνας είτε 1+1 είναι για μία περίοδο μίας εβδομάδας». 

Αυτή η πρακτική των σούπερ μάρκετ έχει ως αποτέλεσμα ένας πολίτης «να στοκάρει με προϊόντα.

Αντί να πάρει ένα σαμπουάν που χρειάζεται, αναγκάζεται να πάρει “1+1” για να το πάρει σε προσφορά ενώ χρειάζεται μόνο ένα.

Τελικά, αυτό δεν βοηθάει στο να έχουμε μία σταθερά χαμηλή τιμή στα προϊόντα».

Πρόσθεσε «εμείς θέλουμε ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές τις προωθητικές εκπτώσεις να περάσουν στη μόνιμη τιμή του, όχι στην προσφορά. Αντί να έχει μία προωθητική ενέργεια 1+1 για μία βδομάδα τον μήνα και να πετύχει μόνο εκείνη τη βδομάδα για να πάρει σε προσφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπάρχει μία μόνιμα χαμηλή τιμή στα προϊόντα. Αυτό λέγεται every day low price στο εξωτερικό και θέλουμε να το εφαρμόσουμε στην Ελλάδα, μέσω μίας νέα μεταρρύθμισης που θα έρθει από το υπουργείο Ανάπτυξης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.