ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κ.Μητσοτάκης προς Έλληνες: «Τον λογαριασμό για την ενέργεια να τον στείλετε στον… Πούτιν!» – Και «καθάρισε»!

Ανησυχία για την πνευματική του διαύγεια. Το τρολάρισμα «πάει σύννεφο» στο Twitter

Κ.Μητσοτάκης προς Έλληνες: «Τον λογαριασμό για την ενέργεια να τον στείλετε στον… Πούτιν!» – Και «καθάρισε»!

(Ανανέωση – Αρχικό δημοσίευμα 20.46, 10/09): Με την φράση τον λογαριασμό της ΔΕΗ και των λοιπών ιδιωτικών παρόχων, φίλων και συγγενών του Μαξίμου, που θησαυρίζουν «να τον στείλουν οι Έλληνες στον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν» ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του θεωρεί ότι έλυσε το πρόβλημα των εξωφρενικών τιμών στην ενέργεια που έχει διαλύσει οικονομικά τους Έλληνες. 

Βέβαια δεν είπε γιατί οι Έλληνες πληρώνουν τους ακριβότερους λογαριασμούς ενέργειας σε όλη την Ευρώπη και τι προνόμια έχουν παραχωρήσει στις εταιρείες και στους παρόχους.

Αυτή και άλλες ατάκες του Κ.Μητσοτάκη έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στο  Twitter.

Δείτε πώς υποδέχτηκαν οι πολίτες τα λεγόμενα του Κ.Μητσοτάκη.

https://twitter.com/West_Dark_Side/status/1568659816331022339?s=20&t=863JAh87P1PpFnuWjdDLJg

https://twitter.com/West_Dark_Side/status/1568656672108969985?s=20&t=ilHBJ_c9xdKMyYXxbleIaw

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.