«Πίνω μπάφους και παίζω pro»!

Αλέξης Παππάς: «Αν ο Σαμαράς κάνει κόμμα θα είμαι μαζί του»

«Ταυτιστήκαμε σε πολλά θέματα»

Αλέξης Παππάς: «Αν ο Σαμαράς κάνει κόμμα θα είμαι μαζί του»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο πρώην παίκτης του Survivor Αλέξης Παππάς δήλωσε στον Alpha ότι σκοπεύει να μπει στην πολιτική και ότι, αν ο Αντώνης Σαμαράς προχωρήσει σε νέο κόμμα, θα σταθεί δίπλα του.

«Έχουμε μια φιλική σχέση με τον κ. Σαμαρά εδώ και πολλά χρόνια», είπε.

Κάμερα της εκπομπής Happy Day τον εντόπισε έξω από το κτίριο όπου φέρεται να στεγαστούν τα γραφεία του ενδεχόμενου κόμματος.

«Ο λόγος που με βλέπεις έξω από το κτήριο των γραφείων του, είναι γιατί είχαμε να πούμε πάρα πολλά κοινωνικά θέματα».

Και πρόσθεσε: «Ταυτιστήκαμε σε πολλά θέματα, αν αποφασίσει να κάνει κόμμα θα είμαι στο πλευρό του»

.Ως αιτία της πολιτικής στροφής προέβαλε τα καθημερινά προβλήματα. «Πάντα γρατζουνούσαν το μυαλό μου τα κοινωνικά θέματα, τα θέματα που βιώνουμε καθημερινά».

Αναφέρθηκε επίσης στους Βορειοηπειρώτες, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία άξια μέχρι στιγμής εκπροσώπηση των Βορειοηπειρωτών, χωρίς να σημαίνει ότι τους αποκόβω από τους υπόλοιπους Έλληνες».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.