ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντώνης Σαμαράς: Στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ μαζί με την σύζυγό του – Στις 10:15 στο παρεκκλήσι

Ιδιωτικά θα δώσουν το «παρών» και άλλα επιφανή στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ

Αντώνης Σαμαράς: Στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ μαζί με την σύζυγό του – Στις 10:15 στο παρεκκλήσι

Στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

O πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με δήλωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην κυβερνητική απόφαση να μην τιμηθεί ο Βασιλιάς με τιμές αρχηγού κράτους σημειώνοντας πως «Οι Δημοκρατίες δεν αποσιωπούν το παρελθόν τους».

Η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναβαθμίστηκε. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού την κυβέρνηση θα εκπροσωπούσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Παρά ταύτα, στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί και από τον αντιπρόεδρό της Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ιδιωτικά θα δώσουν το «παρών» και άλλα επιφανή στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ.

Στην κηδεία θα παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ στη Μητρόπολη πιθανώς θα δώσει το παρών και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Στην κηδεία θα παραστεί και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, την οποία έχει βαφτίσει ο τέως βασιλιάς. Από τη ΝΔ θα δώσουν το «παρών» και οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης (Μεσσηνίας) και Δημήτρης Βαρτζόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης).

Μιλώντας σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε ότι «δεν αποκλείει» να παραστεί στην κηδεία. «Το σκέφτομαι μετά και τις αντιδράσεις της Αριστεράς», είπε χαρακτηριστικά. Λίγο αργότερα, ανακοίνωσε και δημοσίως ότι θα παραστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ως εκ του θεσμικού του ρόλου ως περιφερειάρχης Αθηνών, στη Μητρόπολη αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Πατούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.