ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Απαρτία» από τη Νέα Αριστερά στη Βουλή – Χαμόγελα και «πηγαδάκια» (φωτο)

Η Νέα Αριστερά δίνει το παρών στην αυλαία της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024

«Απαρτία» από τη Νέα Αριστερά στη Βουλή – Χαμόγελα και «πηγαδάκια» (φωτο)

Σε πλήρη… απαρτία η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς στην πέμπτη και τελευταία ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024».

Η Νέα Αριστερά δίνει το παρών στην αυλαία της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024, ο οποίος θα τεθεί αργότερα απόψε σε ονομαστική ψηφοφορία.

Στα έδρανα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, ο φωτογραφικός φακός «αιχμαλώτισε» τα μέλη της να είναι σε καλή διάθεση και να συζητούν, προφανώς, για την τακτική του κόμματός τους απέναντι στην πρώτη μεγάλη «μάχη», αυτήν του προϋπολογισμού.

Οι έντεκα βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκουν με την ευκαιρία αυτής της πολύ σημαντικής κοινοβουλευτικής αναμέτρησης στην εκπνοή του 2023, να δείξουν ότι υπάρχει σχέδιο για το αύριο και όχι μόνο φωνές απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο βήμα ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Αλέξης Χαρίτσης κατέθεσε την πρόταση, που απαρτίζεται από τρεις βασικούς πυλώνες:

Το αναπτυξιακό κράτος, το κοινωνικό κράτος, και την «πράσινη» μετάβαση.

Όπως ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της ομιλίας του, η Νέα Αριστερά θα καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.