
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μία γκάφα «μεγατόνων» που κερδίζει επάξια τον χαρακτηρισμό «επική».
Θέλοντας να πείσει ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν αποκαλύπτουν όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν, έμπλεξε την Lady Gaga στο φρικιαστικό σκάνδαλο.
Μάλιστα ο Κυριάκος Βελόπουλος έβγαλε στον αέρα και τα «πειστήρια», τα οποία δείχνουν μία φωτογραφία της Lady Gaga από το American Horror Story.
Αν και η σκηνή ήταν γνωστή σε όσους έχουν δει τη σειρά, ο Κυριάκος Βελόπουλος μάλλον δεν τη γνώριζε.
Στην φωτογραφία που φαίνεται πως μπέρδεψε τον Κυριάκο Βελόπουλο, απεικονίζεται η Lady Gaga με το κλασσικό «παγωμένο» βλέμμα της, να έχει αίματα σε χείλη και λαιμό ενώ δίπλα της τρώνε παγωτό δύο παιδιά.
«Δείτε εδώ, τη βλέπετε αυτή την κυρία. Δείτε τα παιδιά δεξιά και αριστερά τι πίνουν; Κόκκινο χρώμα» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Δείτε το βίντεο από το 24:08 και μετά:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.