ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Απολύομαι και τρελαίνομαι» τραγούδησε μετά τη λήξη της… 20ημερης θητείας του ο Σ.Κασσελάκης

Θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου στο στρατόπεδο προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του

«Απολύομαι και τρελαίνομαι» τραγούδησε μετά τη λήξη της… 20ημερης θητείας του ο Σ.Κασσελάκης

«Απολύομαι και τρελαίνομαι» τραγούδησε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης για να γιορτάσει τη λήξη της 20ήμερης θητείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ορκίστηκε χθες το πρωί στη Θήβα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε πενθήμερη άδεια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

@djzafirislogothetidis

#kasselakis #ellinikosstratos #fantaros #djzl #djzafirislogothetidis #athensgreece #2024

♬ πρωτότυπος ήχος – djzafirislogothetidi

Υπενθυμίζεται ότι η χθες ήταν διπλή η χαρά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από την ορκωμοσία του είχε και τα γενέθλιά του.

Το μεγάλο πάρτι για τα 36α γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη έγινε στου Ψυρρή σε γνωστό μοντέρνο μεζεδοπωλείο. Εκεί βρέθηκε και ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, αλλά και πλήθος κόσμου, προσκεκλημένοι του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στου Ψυρρή λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κρατώντας τη σκυλίτσα του Φάρλι. Μαζί του και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να παρευρεθεί το πρωί στην ορκομωσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πάρτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο αδερφός του Στέλιος Κασσελάκης ο οποίος ήρθε από την Αμερική. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Στέλιος Κασσελάκης συνομιλεί με τη Ράνια Θρασκιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.