ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Σκέρτσος για παραδοχή Κ.Μητσοτάκη για υποκλοπές: «Διάβαζε δημοσίευμα του Economist»

Ο Κ.Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι το πρωθυπουργικό γραφείο είχε δώσει έγκριση για την παρακολούθηση Ν.Ανδρουλάκη

Α.Σκέρτσος για παραδοχή Κ.Μητσοτάκη για υποκλοπές: «Διάβαζε δημοσίευμα του Economist»

Μια αστεία προσπάθεια για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, ο οποίος ερωτήθηκε για την ομολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ντιμπέιτ. 

Συγκεκριμένα στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τέθηκε το ερώτημα «Ο Μητσοτάκης είπε ότι ο Ανδρουλάκης δεν ήταν υπό παρακολούθηση διότι αποτελούσε εθνικό κίνδυνο. Πώς το ξέρει αφού έχει δηλώσει ότι δεν ξέρει και δεν πρέπει να ξέρει ποιος παρακολουθείται και γιατί; Παράλληλα έκανε λόγο για πρώτη φορά για σκάνδαλο υποκλοπών; Ποιοι παρακαλούσαν κύριε εκπρόσωπε και για ποιον λόγο τους κυρίους Φλώρο και Ανδρουλάκη; Γιατί εκδιώχθηκαν οι Δημητριάδης και Κοντολέων; Προφανώς υπάρχουν ποινικές ευθύνες μετά τη δήλωση πρωθυπουργού. Θα αποδοθούν;».

Ο κ. Σκέρτσος αρκέστηκε να κάνει λόγο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και απάντησε ότι εξαντλήθηκε ο διάλογος, ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και ότι η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός δεν ομολόγησε σκάνδαλο υποκλοπών αλλά ότι δήθεν διάβασε το δημοσίευμα του Economist.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το οποίο έχω να πω σε σχέση με την αναφορά του πρωθυπουργού στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι ότι αναφερόταν στο δημοσίευμα του Economist και διάβασε την συγκεκριμένη αναφορά όπου η Ελλάδα σύμφωνα με τον Economist έχει ανεβεί 14 θέσεις στο δείκτη αξιολόγησης. Επομένως η αναφορά αφορούσε το δημοσίευμα του Economist και δεν αποτελούσε κάποια  αναφορά ή πολιτικό χαρακτηρισμό» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.