Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Μέσα σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Λένας Σαμαρά – «Γιατί» είναι το ερώτημα που βασανίζει

«Κουράγιο πρόεδρε» είπε στον Αντώνη Σαμαρά ο ΠτΔ Κ.Τασούλας

Μέσα σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Λένας Σαμαρά – «Γιατί» είναι το ερώτημα που βασανίζει

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 12:40):

Σε κλίμα οδύνης στο Α΄ Νεκροταφείο στέλνεται το τελευταίο αντίο στην κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών την περασμένη Πέμπτη και το «γιατί» είναι το ερώτημα που βασανίζει την οικογένεια αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι δεν πραγματοποιήθηκε νεκροψία στην άτυχη γυναίκα κατόπιν αιτήματος της ίδιας της οικογένειας.

Σε ότι αφορά την αιτία ή την αφορμή του θανάτου να σημειώσουμε ότι υπάρχει πλέον πολύ σημαντική βιβλιογραφία αναφορικά παρενέργειες των εμβολίων κατά Covid-19  ειδικά για επιληπτικές κρίσεις και εμφράγματα.

Αύξηση των ξαφνικών θανάτων κατά 300% καταγράφεται μετά τα χρόνια της καραντίνας και των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά Covid-19.

Οι ξαφνικοί θάνατοι προέρχονται κυρίως από εμφράγματα τα οποία προκαλούνται από μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες των οποίων η εμφάνιση οφείλεται στους υποχρεωτικούς και εκβιαστικούς εμβολιασμούς με πειραματικά επί της ουσίας εμβόλια τα οποία είχαν δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Στις παρενέργειες των εμβολίων ήταν και οι επιληπτικές κρίσεις,

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η επιληπτική κρίση δεν προκαλεί καρδιακή ανακοπή αλλά αποτελεί απειλή για τον παθόντα καθώς χωρίς να το θέλει μπορεί να χτυπήσει άσχημα το κεφάλι του.

Το να πεθάνει ένας επιληπτικός από καρδιοπάθεια είναι σπανιότατο.

Εκτός εάν η καρδιοπάθεια έχει προκληθεί από άλλον παράγοντα όπως είναι ο εμβολιασμός του ατόμου στο παρελθόν με τα σκευάσματα κατά Covid-19.

Το κακό είναι ότι οι παρενέργειες των εμβολίων μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστα αποτελέσματα ακόμα και μετά από χρόνια.

Στο Α΄ Νεκροταφείο έφτασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Στην κηδεία της Λένας Σαμαρά δίνει το «παρών» και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Κουράγιο πρόεδρε» είπαν στον Αντώνη Σαμαρά όταν έφτασε στο Α΄ Νεκροταφείο με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Νωρίτερα είχε φτάσει η σύζυγός του και μητέρα της Λένας Σαμαρά, Γεωργιά, εμφανώς συντετριμμένη για τον θάνατο της κόρης της.

 Στο Α΄ Νεκροταφείο και πλήθος βουλευτών, πρώην υπουργών, συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά και φίλων της Λένας Σαμαρά.

Όσοι βρίσκονταν έξω από το Α΄ Νεκροταφείο θέλησαν να χαιρετήσουν δια χειραψίας τον Αντώνη Σαμαρά.

Συντετριμμένη η Γεωργιά Σαμαρά

Παρών στο Α΄ Νεκροταφείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρών στο αντίο στη Λένα Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητήριων για τη Λένα Σαμαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.