ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Αυτοκτόνησε» ο Κ.Μπογδάνος: Ανακοίνωσε συνεργασία με τον… 86χρονο Π.Εμφιετζόγλου! – «Το έκανε για βιοποριστικούς λόγους»

Το καταγγέλλει η αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αυτοκτόνησε» ο Κ.Μπογδάνος: Ανακοίνωσε συνεργασία με τον… 86χρονο Π.Εμφιετζόγλου! – «Το έκανε για βιοποριστικούς λόγους»

«Αυτοκτόνησε» ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού ανακοίνωσε την συνεργασία του για την κάθοδό του στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με τον… 86χρονο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης!

Mία παντελώς ανεξήγητη κίνηση αφότου αρχικά μετά την διαγραφή του από τη ΝΔ είχε πορευθεί μόνος του, μετά με τον Φ.Κρανιδιώτη και τον Θ.Τζήμερο και πριν έξι μήνες ένωσε τις δυνάμεις του με την Α.Λατινοπούλου, αλλά δεν «ικανοποιήθηκε» πολιτικά από κανέναν!

Η αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση συμπόρευσης του Κ.Μπογδάνου με τον υπέργηρο Π.Εμφιετζόγλου και κατήγγειλε την απόφαση του «πολιτικού εκκρεμούς» με το όνομα Κ.Μπογδάνος.

Ήδη με την ανακοίνωση της συμπόρευσης των δύο κομμάτων, πολλά στελέχη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, έχουν αποχωρήσει. 

Στην ανακοίνωση του Κ.Μπογδάνου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι:

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο.

Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ».

Σημειώνεται ότι το site της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, είχε «πέσει» και δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση σε αυτό, με την ανάρτηση της ανακοίνωσης.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την ανακοίνωση «ξεφτίλισε» με σχόλιό της την απόφαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μιλώντας περί «ξεπουλήματος».

Η ίδια σχολίασε το παρακάτω στην ανακοίνωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, με τον Κ.Μπογδάνο να το σβήνει:

«Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομά μου και πώς μειοψήφισα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε, τίποτα.

Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. 

Απλά εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς (;) λόγους αποφάσισες να πας εκεί.

Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και του έβριζες με τα χειρότερα λόγια. 

Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις από το μαύρο Εύζωνα, έως την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα.

Το ότι το κάνεις για ακόμα μια φορά δεν εκπλήσσει κανέναν. 

Καλή σας τύχη!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.