ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Δ.Αυγέρη για διαγραφές: «Ο Σ.Κασσελάκης έδειξε υπέρμετρη ανοχή – Όλοι και όλα αξιολογούνται καθημερινά»

«Πρέπει να αφήσουμε τον νέο πρόεδρο να δείξει τις θέσεις και τις πολιτικές του»

Δ.Αυγέρη για διαγραφές: «Ο Σ.Κασσελάκης έδειξε υπέρμετρη ανοχή – Όλοι και όλα αξιολογούνται καθημερινά»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (24/10) για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να διαγραφούν οι Ν.Φίλης, Π.Σκουρλέτης και Δ.Βίτσας, έκανε λόγο για «υπέρμετρη ανοχή» του προέδρου του κόμματος.

Παράλληλα, ανέφερε πως η διαδικασία είναι εξέλιξη και πως τα όργανα θα κινηθούν με βάση τις καταστατικές προβλέψεις και συμπλήρωσε πως η υπομονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε, υπενθυμίζοντας ότι ο Σ.Κασσελάκης είχε συναντήσεις με τα στελέχη και «προσπάθησε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος».

«Δυστυχώς δεν έχουμε μόνο μια έλλειψη σεβασμού προς το εκλογικό αποτέλεσμα και τις διαδικασίες. Αλλά και μία έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του προέδρου και των υπολοίπων μελών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε ακόμη πως «πρέπει να αφήσουμε τον νέο πρόεδρο να δείξει τις θέσεις και τις πολιτικές του. Υπάρχουν και στελέχη που δεν ψήφισαν Κασσελάκη, αλλά σέβονται τη διαδικασία των εκλογών και το αποτέλεσμα και θέλουν να υπηρετήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την εντολή της αλλαγής.

Όλοι και όλα αξιολογούνται καθημερινά. Δεν είναι δυνατόν καθημερινά να καλούμαι να απαντώ σε δηλώσεις συντρόφων, αντί να παρουσιάζω στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορείς να λες ότι το κόμμα σου είναι διεφθαρμένο, ότι είναι εγκάθετο, να το αποκαλείς ‘τσόντα’ και την ίδια στιγμή να προγράφεις τη δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα και μάλιστα να το ονοματοδοτείς από την τηλεόραση» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.