ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ.Καιρίδης: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι όλα σήμερα βαίνουν καλώς στην ΕΥΠ»

Δεν ξέρει τίποτα για τις παρακολουθήσεις η κυβέρνηση, κατά τον Δ.Καιρίδη

Δ.Καιρίδης: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι όλα σήμερα βαίνουν καλώς στην ΕΥΠ»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης, έκανε μια δήλωση «βόμβα», καθώς υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν γνωρίζει τι γίνεται στην ΕΥΠ! 

Μια μέρα μετά την δήλωση Οικονόμου ότι ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει αν γίνονται παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας εμμέσως δηλαδή ότι πιθανόν να έχουν γίνει, ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης όχι απλά επανέλαβε την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά το πήγε ένα βήμα παραπάνω καθώς υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να δεσμευτεί για το τί γίνεται σήμερα στην ΕΥΠ.

Μιλώντας στο Κόκκινο 105.5 ο γαλάζιος βουλευτής ανέφερε: “Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζουν για άλλες παρακολουθήσεις”. Στην διευκρινιστική ερώτηση αν δεν γίνονται άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων ή αν ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει αν γίνονται ο Δ. Καιρίδης ήταν σαφής: «Το δεύτερο». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο Δ. Καιρίδης επιβεβαίωσε με την δήλωση του την ανικανότητα του Μεγάρου Μαξίμου και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί δυστυχώς να δεσμευτεί ότι όλα βαίνουν σήμερα καλώς στην ΕΥΠ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.