Δ.Λιάτσος σε Ν.Ευαγγελάτο: «Τα μισά που δείχνεις για την Ουκρανία είναι fake news» (βίντεο)

«Δεν μπορώ κάθε μέρα να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες»

Δ.Λιάτσος σε Ν.Ευαγγελάτο: «Τα μισά που δείχνεις για την Ουκρανία είναι fake news» (βίντεο)

Ένταση υπήρξε γι’ ακόμη μια φορά στην ανταπόκριση, του Δημήτρη Λιάτσου από την Μόσχα στον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς τόνισε ότι τα περισσότερα βίντεο που δείχνουν στα κανάλια είναι fake news. 

Συγκεκριμένα προβλήθηκε ένα βίντεο στο κανάλι, το οποίο κατηγορούσε του Ρώσους για τα όσα γίνονται στην Ουκρανία.

Αυτό, αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των δύο και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος…

Λιάτσος: Νίκο δεν μπορώ κάθε μέρα να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε ότι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε ότι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά.
Ευαγγελάτος: Δεν ξέρω για το αεροπλάνο…
Λιάτσος: Πως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθες.

Στην συνέχεια, ο κ. Λιάτσος αποκάλυψε έχει στείλει βίντεο με τους ανθρώπους που έφυγαν από την Μαριούπολη όπου μιλάνε για την κατάσταση που βίωναν στην πόλη, τα οποία όμως δεν παίζει η εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν το δείχνουμε όμως», είπε χαρακτηριστικά με το Νίκο Ευαγγελάτο να εκνευρίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.