ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μαρκόπουλος: Είπε «γουρλίδικη» την επιτροπή που ερευνά τον θάνατο των 57 στα Τέμπη γιατί έγιναν υπουργοποιήσεις! (βίντεο)

Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων για την αμετροέπεια του βουλευτή

Δ.Μαρκόπουλος: Είπε «γουρλίδικη» την επιτροπή που ερευνά τον θάνατο των 57 στα Τέμπη γιατί έγιναν υπουργοποιήσεις! (βίντεο)

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής για το έγκλημα στα Τέμπη, χαρακτήρισε την επιτροπή «γουρλίδικη» αφού μέσα από αυτήν έγιναν δύο υπουργοποιήσεις, σε μια μάλλον κακή εκδοχή χιούμορ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε: «Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοί μας, ο κύριος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κυρία Ιωάννα Λιτρύβη υπουργοποιήθηκαν».

Με ένα σκληρό σχόλιο όμως απάντησε ο Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος έχασε τον αδερφό του Βάιο στο έγκλημα των Τεμπών.

«”Η Επιτροπή μας είναι γουρλίδικη” είπε ο Μαρκόπουλος, γιατί 2 μέλη της υπουργοποιήθηκαν, σε μία προσπάθεια να κάνει και χιούμορ. Το μόνο που δεν είπε είναι “πάντα τέτοια” και “και του χρόνου”. Αίσχος. Προσβολή. Ύβρις» σημείωσε με ανάρτησή του στα social media και συμπλήρωσε: «Να φέρουν κέρασμα οι δύο νέοι υπουργοί, 57 κορνέδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.