ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Παπαγγελόπουλος: «Άλλος βάζει μπροστά τον πατέρα του, άλλος την πεθερά του για τα αδιευκρίνιστα»

«Η Πάρος αποδεικνύεται πολύ ελκυστική για τους πολιτικούς με αδιευκρίνιστα ποσά»

Δ.Παπαγγελόπουλος: «Άλλος βάζει μπροστά τον πατέρα του, άλλος την πεθερά του για τα αδιευκρίνιστα»

Με αιχμηρό ύφος σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από το Qatargate, την σύλληψη της Εύας Καϊλή και την έρευνα για πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Η κ. Καϊλή είναι φοβερά άτυχη: αν δεν ήταν ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες αλλά πολιτικός στην Ελλάδα, δε θα είχε κανένα πρόβλημα: θα είχε καταγγείλει σκευωρία και τον Ρασπούτιν Παπαγγελόπουλο ενώ τα ποσά που βρέθηκαν στις βαλίτσες θα χαρακτηρίζονταν αδιευκρίνιστα», σημείωσε σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο».

Μάλιστα, ο ίδιος σχολιάζοντας τις έρευνες των αρχών για το οικόπεδο που αγόρασαν στην Πάρο η Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι «η Πάρος αποδεικνύεται πολύ ελκυστική για τους πολιτικούς με αδιευκρίνιστα ποσά» είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Μπορεί κι άλλος με αδιευκρίνιστα ποσά να έχει εξοχικό στην Πάρο». «Άλλος βάζει μπροστά τον πατέρα του, άλλος την πεθερά του» για τα «αδιευκρίνιστα» ποσά, πρόσθεσε.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εξήρε την ταχύτατη έρευνα των Βελγικών Αρχών για το σκάνδαλο, σημειώνοντας ότι «στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης δεν υπάρχει σφιχτός εναγκαλισμός εκτελεστικής εξουσίας και δικαστών».

Αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών που παραμένει στο «σκοτάδι» εδώ και μήνες, ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι έχουν ανακύψει «τεράστια ερωτήματα». «Υπήρξε καθυστέρηση, οι υποκλοπές είναι νάρκη στα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.