ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Βαλτογιάννης: «Ο Β.Γραμμένος ήρθε εκεί απειλητικά, εξύβρισε τον Κ.Φλώρο και του είπε “σκάσε ρε σκουπίδι”»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας πήγε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει όσα είδε

Δ.Βαλτογιάννης: «Ο Β.Γραμμένος ήρθε εκεί απειλητικά, εξύβρισε τον Κ.Φλώρο και του είπε “σκάσε ρε σκουπίδι”»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Διονύσιος Βαλτογιάννης, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) πήγε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει όσα είδε για τη συμπλοκή ανάμεσα στον βουλευτή της «Ελληνικής λύσης», Βασίλη Γραμμένο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ο κ. Γραμμένος ήρθε εκεί απειλητικά, εξύβρισε τον Φλώρο, του είπε “σκάσε ρε σκουπίδι”. Ο Φλώρος του απάντησε “μη μιλάς εσύ”, του έκανε μια χειρονομία ο Γραμμένος λέγοντάς του “θα σου γα… τη μανούλα σου και έλα έξω, εγώ θα σου φορέσω βραχιολάκια”», είπε ο βουλευτής μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «πήγα να συγκρατήσω τον Φλώρο και δεν τα κατάφερα», ενώ τόνισε πως δεν έχει άποψη για το τι έγινε έξω από την αίθουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το ποιος ξεκίνησε τον καυγά ο Δ.Βαλτογιάννης απάντησε ότι «ο κ. Γραμμένος ξεκίνησε πρώτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.