ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δανάη Μιχελάκου-Βορίδη: «Η αστυνομία αδιαφορεί για τις ύποπτες κινήσεις ντελιβερά» (φώτο)

«Εκτός από φαγητό μοιράζει κι άλλα»

Δανάη Μιχελάκου-Βορίδη: «Η αστυνομία αδιαφορεί για τις ύποπτες κινήσεις ντελιβερά» (φώτο)

Η σύζυγος του Μάκη Βορίδη, Δανάη Μιχελάκου με ανάρτησή της στα social media κατήγγειλε ντελιβερά της γνωστής εταιρείας για ύποπτη συμπεριφορά, ειδικά με ανηλίκους, αλλά και την αστυνομία που αδιαφορεί προκλητικά.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

«SOS!!! Για όσους έχουν παιδιά στην εφηβεία: διανομέας της Wolt, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα πέριξ του Λυκαβηττού, πάρκο Κιτσίκη, εκτός από φαγητό μοιράζει κι άλλα… Κοινό μυστικό. Η Wolt το ξέρει;! Η αστυνομία κωφεύει στις κλήσεις μας»!

Το τι «μοιράζει» ο συγκεκριμένος διανομέας και μάλιστα σε ανηλίκους, μπορούμε να το αντιληφθούμε όλοι και φυσικά έχει ευθύνες και η εταιρεία, που οφείλει να ξέρει το ποιόν των ανθρώπων που έρχονται στα σπίτια μας και να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της την οποιαδήποτε καταγγελία.

Όμως, πόσο πιο σοβαρό είναι να αδιαφορεί η αστυνομία για τέτοια σοβαρά περιστατικά που αφορούν σε παιδιά; Και αν γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την σύζυγο ενός υπουργού, πως μπορεί να βρει το δίκιο του και να βγάλει άκρη ένας απλός πολίτης;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.