ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

«Δεκάρικος» του Λύτρα κατά της κακοποίησης γυναικών! – Ζητούσε και βαρύτερες ποινές για ενδοοικογενειακή βία!

Όταν έλεγε σε εκπομπή πως «ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος για τις γυναίκες»

«Δεκάρικος» του Λύτρα κατά της κακοποίησης γυναικών! – Ζητούσε και βαρύτερες ποινές για ενδοοικογενειακή βία!

Ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του μιλώντας προ καιρού σε τηλεοπτική εκπομπή ζητούσε και βαρύτερες ποινές για ενδοοικογενειακή βία!

Ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο, μετά την απολογία του για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά της συζύγου του.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Όπως είχε πει μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος για τις γυναίκες. Οι ποινές καταρχάς για την ενδοοικογενειακή βία να γίνουνε βαρύτερες. Κάποιος ο οποίος κακοποιεί τη σύντροφό του ή τη σύζυγό του είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα προβεί και σε κάτι άλλο.

Δεν χρειάζεται λοιπόν καμία γυναίκα να περιμένει ή να υπομένει αν θέλετε κακοποίηση από τον σύντροφό της ή το σύζυγό της και να μην πηγαίνει να το καταγγέλλει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ysterikos_toixos_official

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.