
Με έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στρατάκης εξέφρασε τη στήριξή του στους χιλιάδες διαδηλωτές του Ηρακλείου, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας δικαιοσύνη για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο Μ.Στρατάκης, αν και βρισκόταν στο νοσοκομείο και νοσηλευόταν, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των πολιτών.
Ο δημοσιογράφος ανάρτησε μια φωτογραφία του από το νοσοκομειακό θάλαμο, κρατώντας ένα χαρτί που έφερε το μήνυμα: «Δεν έχω οξυγόνο, έχω πολύ θυμό». Μέσα από αυτή την εικόνα, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα τόσο για την προσωπική του κατάσταση όσο και για τη συλλογική οργή απέναντι στις αδικίες που βιώνει η κοινωνία.
Στην ανάρτησή του, ο Στρατάκης έγραψε: «Έδωσα προσταγή στην ψυχή μου, μόλις φτάσει στην πλατεία Ελευθερίας του Μεγάλου Κάστρου, να ζητήσει συγγνώμη από τ’ αδέρφια μου, που το κορμί μου αλλού βρίσκεται. Εμείς για αλλού κινήσαμε για αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει. Προσκυνώ τη χάρη σου Λαέ μου!». Τα λόγια του αποτυπώνουν όχι μόνο την προσωπική του αγωνία και θυμό, αλλά και τη συμπαράσταση στον αγώνα για δικαιοσύνη και τη στήριξη των πολιτών που ζητούν την αλήθεια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.