ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν το TikTok του Σ.Πέτσα (βίντεο)

Ετοιμάζεται για νέα καριέρα στο My Style Rocks;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν το TikTok του Σ.Πέτσα (βίντεο)

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους όσοι επισκέπτονται το προφίλ του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο TikTok ο όποιος φαίνεται πως θέλει να κάνει «στροφή» στη καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ποζάρει σε βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα, όπου φαίνεται να κάνει ντουέτο με την… Xristina Bita (μια επίδοξη influencer με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία έγινε γνωστή μέσω χιουμοριστικού βίντεο στο οποίο έλεγε ότι παίρνει 5 ευρώ την ώρα για να καθαρίζει ντουλάπια και τζάμια).

Η influencer είχε πρόσκληση για την κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Στέλιο Πέτσα να αναδημοσιεύει στον επίσημο λογαριασμό του το βίντεο της στο οποίο δείχνει το ντύσιμό της και λέει ότι θέλει πίτα με στέβια και όχι με ζάχαρη, επειδή κάνει διατροφή.

@stelios.petsas #ντουέτο με @Xristina Bita ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Bita

@bitaxris19 Αλλάζουμε μαζί την Ανατολική Αττική 👏🏼Ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά @Stelios.Petsas ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Bita

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.